Nationale carriere check
Image default
Zakelijk

Hoe voert u een functioneringsgesprek?

Tips voor een functioneringsgesprek

Als het allemaal niet meer zo lekker loopt met een bedrijf, kan dit aan diverse zaken liggen. Er is in ieder geval een grote kans dat er onduidelijkheid is tussen werkgever en werknemer, of tussen verschillende werknemers. Een functioneringsgesprek kan uitkomst bieden om deze problemen op te lossen en de wind weer in de zeilen te voelen. Wij van De Digitale Gesprekscyclus begrijpen hoe belangrijk een functioneringsgesprek is en geven u daarom allerlei handige tips om dit op een goede manier te voeren. Wilt u hier graag meer over weten? Lees dan even verder in de onderstaande alinea.

Hoe voert u een functioneringsgesprek?

Bij DDGC weten we hoe de vork in de steel zit op het gebied van personeelszaken. Wij begrijpen daarom dat u behoefte hebt aan:

 

  • een handig systeem, waardoor u het overzicht nooit meer kwijtraakt
  • een manier om op tijd te worden herinnerd aan een functioneringsgesprek of een andere afspraak, zodat u genoeg tijd hebt om dit voor te bereiden
  • een goedkope oplossing om al uw paperassen digitaal te krijgen

 

Met De Digitale gesprekscyclus zit u voor een dubbeltje op de eerste rang, omdat ons programma helemaal niet veel geld kost. Wist u bijvoorbeeld dat u de eerste maand gratis krijgt? Op die manier kunt u zelf uitvinden dat deze software ook ideaal is voor uw bedrijf. Zo’n handige gesprekscyclus is het antwoord op al uw problemen op de werkvloer.

Waar voor uw geld

Omdat wij lage prijzen hanteren voor onze pakketten, hoeft u geen dief te zijn van uw eigen portemonnee. Wij laten u nooit te veel betalen. De eerste dertig dagen zijn gratis, zodat u het uit kunt testen. Daarna kost het nog steeds niet veel, zeker niet in vergelijking met wat het voor u oplevert.

Bezoek de link voor meer info : http://www.ddgc.nl/functioneren/functioneringsgesprek/