Nationale carriere check
Image default
Banen en opleidingen

Loopbaanbegeleiding, op zoek naar je nieuwe job

Loopbaanbegeleiding, op zoek naar je nieuwe job


loopbaancoachingloopbaancoaching is voor lieden die zich in hun werk voor een uitdaging staan en die zich willen ori�nteren. Loopbaanbegeleiding is voor professionals die verkennen wat deze tijd voor kansen biedt en die uit hun leven willen grijpen wat er maximaal mogelijk is.

Toe aan een nieuwe carri�reDie mogelijkheden opgaan komen uit veranderingen in je huidige werksituatie. Die veranderingen kunnen uiteenlopen van �ik wil dit helemaal niet doen� tot �ik ben helemaal leeg�. Of je vraagt je af of jij deze veranderingen wel zo leuk vind. Misschien heb je het gevoel dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging, maar je weet niet goed waar je het beste kunt beginnen, wat je kunt doen of waar je heen wilt. Een veranderde situatie op je werk kan ook een uitdaging vormen. Je hebt bijvoorbeeld te horen gekregen dat je contract niet verlengt wordt en moet weer opnieuw beginnen. Het kan ook zijn dat je al tijden niet meer hebt gewerkt en dat je graag weer beginnen wilt.

Als je meer inzicht nodig hebt dan is het belangrijk om naar jezelf te kijken en de vragen te beantwoorden die daarbij opkomen. Een goede loopbaancoach kan je met de juiste achtergrond en ervaring helpen om helder te krijgen waar jouw opties liggen en hoe je in je loopbaan daar terecht komt waar jij je goed zult voelen

Loopbaanbegeleiding is een traject waarin je gaat leren door middel van persoonlijke coaching wat voor jou je werk de moeite waard maakt en waar jij jouw animo uit haalt. Met een goede loopbaanbegeleider verloopt dit traject effectief zodat je al snel duidelijkheid hebt waar je ook echt iets mee kunt.

X

Bezoek de link voor meer info : http://www.terborgh.com/