Nationale carriere check
Image default
Aanbiedingen

Medewerker debiteuren

Medewerker debiteuren

Als medewerker debiteuren ben je verantwoordelijk voor het volledige debiteurenbeheer en de incasso van openstaande vorderingen binnen het bedrijf. Dit houdt in dat je dagelijks bezig bent met het beheren en bijhouden van betalingen die nog ontvangen moeten worden van klanten. Je zorgt ervoor dat deze betalingen correct worden verwerkt in ons systeem, zodat onze financiële administratie altijd up-to-date is.

Een belangrijke taak is het maken van een duidelijk en gedetailleerd overzicht van alle openstaande en vervallen facturen. Dit overzicht helpt je om de status van elke factuur te monitoren en om snel actie te kunnen ondernemen wanneer een betaling uitblijft. Door een systematische aanpak zorg je ervoor dat geen enkele factuur over het hoofd wordt gezien en dat de cashflow van het bedrijf stabiel blijft.

Naast de administratieve taken, ben je ook verantwoordelijk voor de opvolging van de mailbox en het beheer van inkomende telefoongesprekken. Dit betekent dat je vragen van klanten en collega’s snel en efficiënt afhandelt. Het onderhouden van een goede communicatie is essentieel om eventuele problemen met betalingen tijdig op te lossen en om de tevredenheid van klanten te waarborgen.

Daarnaast onderhoud je nauwe contacten met externe partners, zoals incassobureaus en juridische adviseurs. Deze samenwerking is cruciaal om ervoor te zorgen dat openstaande vorderingen effectief worden geïnd en om juridische stappen te ondernemen indien nodig.

Een bijzondere uitdaging in deze rol is dat je de schakel bent tussen het kantoor in België en het hoofdkantoor in Nederland. Dit betekent dat je regelmatig zult communiceren met collega’s in beide landen om ervoor te zorgen dat het debiteurenbeheer soepel verloopt en dat er geen misverstanden ontstaan.

Jouw profiel

Voor deze functie is het belangrijk dat je beschikt over een bachelordiploma en ervaring hebt in een soortgelijke rol. Je hebt een diepgaande kennis van debiteurenbeheer en bent vertrouwd met de verschillende processen die hierbij komen kijken.

Je beheerst zowel de Nederlandse als de Franse taal uitstekend. Dit is essentieel, aangezien je in deze rol veel zult communiceren met klanten en collega’s die deze talen spreken. Goede communicatieve vaardigheden zijn dan ook een must, evenals een nauwkeurige en gestructureerde werkwijze.

Je bent een echte teamspeler, maar kunt ook zelfstandig werken. Je weet hoe je prioriteiten moet stellen en kunt onder druk werken zonder de kwaliteit van je werk te laten lijden. Daarnaast ben je flexibel en kunt je gemakkelijk aanpassen aan veranderende omstandigheden of onverwachte situaties.

Ons aanbod

Wij bieden een afwisselende en uitdagende parttime job van 20 uur per week. De werkuren zijn bespreekbaar, zodat je een goede balans kunt vinden tussen werk en privéleven. Dit maakt de functie ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een flexibele werkomgeving.

Je krijgt een aantrekkelijk loon, gebaseerd op je ervaring en vaardigheden. Naast het salaris bieden we ook andere voordelen, zoals mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en een collegiale werksfeer.

Het bedrijf hecht veel waarde aan de tevredenheid en het welzijn van zijn medewerkers. We geloven dat een goede werkomgeving bijdraagt aan betere prestaties en meer werkplezier. Daarom investeren we in de ontwikkeling van onze medewerkers en bieden we hen de ondersteuning die ze nodig hebben om te groeien in hun rol.

Kortom, als je op zoek bent naar een boeiende en verantwoordelijke functie in het debiteurenbeheer, dan is deze job iets voor jou. Je krijgt de kans om deel uit te maken van een dynamisch team en om een belangrijke bijdrage te leveren aan de financiële gezondheid van het bedrijf. Solliciteer vandaag nog en ontdek hoe jij het verschil kunt maken in ons team!

Office Management vacatures

https://www.vindazo.be/vacatures/medewerker-debiteuren.html