Nationale carriere check
Image default
Zakelijk

Schoenen bij sollicitatie

Als je gaat solliciteren is een algemene indruk uitermate belangrijk. Er wordt weleens gezegd dat bij binnnekomst de beslissing al wordt gemaakt. Nette kleding en natuurlijk nette schoenen horen daarbij. Het is vooral belangrijk dat jij je prettig voelt in de kleding en dat jouw schoenen lekker zitten. Voordat je gaat beslissen wat je aandoet, moet je onderzoeken wat de bedrijfscultuur is. Als de cultuur informeel is moet je niet jouw opgepoetste lakschoenen aandoen. Een handige tip is om langs te rijden bij het bedrijf, en dan kijk je hoe de mensen gekleed zijn die naar buiten komen lopen.

Het paar schoenen dat je draagt maakt jouw uiterlijke presentatie af. Het is belangrijk dat de kleur van jouw schoenen past bij de rest van jouw kleding. Heb je geen goede kleurensmaak, vraag dan iemand anders om advies. Vergeet niet de labels en stickertjes van de schoenen te halen. Bruingekleurde schoenen onder een blauwe maatpak kan echt niet. Wil je jezelf helemaal in het nieuw steken, vraag dan om tips bij een modezaak.

Je kan jouw niewe schoenen natuurlijk ook online aanschaffen. Voor een paar elegante schoenen ga je dan naar Zalando.nl, een van de grootste webshops van de wereld. De mannen kiezen voor instappers of veterschoenen. Dames kiezen voor een schoen met een niet te hoge hak.

Heb je het paar van jouw dromen gevonden, voer dan de kortingscode Zalando 2014 in. Dit doe je aan het einde van jouw bestelling bij Zalando. Elke maand verschijnt er weer een nieuwe, dus blijf altijd zoeken naar de meest actuele. Je kan altijd op een later moment terugkomen en dan jouw bestelling afronden.

Bezoek de link voor meer info : http://www.kortingscodeschoenen.nl/kortingscode-zalando/