Nationale carriere check
Image default
Aanbiedingen

HORECA MEDEWERKER IN KAMPERLAND

HORECA MEDEWERKER IN KAMPERLAND

Jouw functie in het kort

Bedienen van gasten onder het uitzicht op de haven en een van de prachtige stranden van Zeeland, of helpen bij verschillende eetgelegenheden in een van de andere attracties van het Beach Resort

Wat ga je doen?

Prachtige zonsondergang, vrolijke gasten, de boot trekken in de haven. Dit zijn slechts drie kenmerken van uw omgeving in het Beach Resort in Kamperland. Het is een van de meest levendige parken en je hebt genoeg ruimte om te laten zien wat je leuk vindt aan Sjoerd, het hoofd van de restaurantindustrie. Beachresort is het begin van de geschiedenis van Roompot, al 55 jaar ontwikkeld en uitgegroeid tot het grootste park met de grootste eetgelegenheden. De eerste dag zit je in het Bestevaer restaurant, de tweede dag zit je in het terrascafé om gasten te ontvangen die van het animatieprogramma genieten, en op de derde dag neem je deel aan de pizzeria. Alles is mogelijk, je werkt in een vastberaden team en we verwelkomen graag nieuwe collega’s. Vanaf het eerste moment heb je je eigen partner, waardoor je snel de ins en outs van het park en de eetgelegenheden weet.

Geen ervaring? Geen probleem! Je hebt de wil en bent erg actief. Heb je veel ervaring? Ook goed!

Na het werk kunt u met het team een ​​gesloten drankje nuttigen Als u geen retourtransport heeft, hoeft u dan alleen maar bij ons te overnachten?

Wat vragen wij van jou?

Je bent op zoek naar een langdurige of vakantiebaan. Tijdens het spreekuur geniet u graag van een schat aan ervaring, plezier en hard werken vergezeld. Je houdt van allerlei taken, laat je niet gek maken in drukke tijden. Ben je actief en bereid om in de horeca een beetje Engels en Duits te werken? perfect!

Wat krijg jij daarvoor terug?

Volgens het salaris, entertainment en reiskostenvergoeding van de cao (vanaf 10 kilometer enkele reis), hopen we dat individuen tijd en energie zullen investeren met goede begeleiding om gediversifieerde eetgelegenheden te ontdekken, we werken hier hard en genieten van ons werk in een dynamische werkomgeving, Biedt u veel mogelijkheden om te groeien en te kiezen Diverse cafés en restaurants krijgen korting en zelfs gratis gebruik van Roompot-faciliteiten, zoals zwemmen, bowlen, fitness en weekendrust.

Over de werkgever

Roompot Vakanties is een oer-Hollands bedrijf; koelbloedig en ambitieus. Ons park heeft een vriendelijke en vriendelijke werksfeer. Ons doel is om onze gasten gemoedsrust te geven tijdens hun vakantie. Gastvrijheid en betrokkenheid bij gasten en collega’s staat bij ons op nummer 1 en wordt daarom enorm gewaardeerd. Dit soort vacatures staat natuurlijk open voor zowel mannen als vrouwen.

Vacatures per categorie In België Vacatures

https://www.vindazo.nl/keywords/restaurant.html