Nationale carriere check
Image default
Banen en opleidingen

Dé perfecte werkplek voor gepassioneerde werktuigbouwkundigen

Dé perfecte werkplek voor gepassioneerde werktuigbouwkundigen

 

Houd jij ervan om te werken met de nieuwste technologieën? En jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als werktuigbouwkundige? Dan ben je bij Kuijpers aan het juiste adres. Momenteel zijn er diverse interessante vacatures werktuigbouwkunde beschikbaar. In deze blog zul je meer te weten komen over de mogelijkheden wat betreft werktuigbouwkunde bij Kuijpers.

 

Breed aanbod en doorgroeimogelijkheden

Kuijpers beschikt over een breed scala aan baanmogelijkheden voor werktuigbouwkundigen, zo kun je als projectleider of werkvoorbereider aan de slag, maar ook als servicemonteur werktuigbouwkunde. Er werken meer dan 1300 medewerkers binnen Kuijpers verspreid over 15 vestigingen in Nederland. Kortom, voor ieder wat wils. Zodra je bij Kuijpers aan de slag gaat zal er continu gekeken worden naar de doorgroeimogelijkheden, om er zo voor te zorgen dat iedereen zich op persoonlijk vlak optimaal kan blijven ontwikkelen. Hierbij is er alle ruimte voor opleiding en ontwikkeling binnen Kuijpers. Verder is er voor bepaalde functies de mogelijkheid om een onbeperkt aantal online opleidingen te volgen via Goodhabitz.

 

Werkomgeving en arbeidsvoorwaarden

Kuijpers biedt een afwisselende werkomgeving boordevol duurzaamheid en hoogwaardige techniek. Het klantenbestand van Kuijpers bestaat uit klanten welke actief zijn in diverse vakgebieden, zoals de gezondheidszorg, maatschappelijk vastgoed, datacenters life sciences & hightech en food. Wanneer je werkzaam bent bij Kuijpers heb je recht op zeker 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen. Daarnaast, niet onbelangrijk, wordt er aan het eind van iedere maand een marktconform salaris uitgekeerd. 

 

Sollicitatieprocedure

Wanneer je enthousiast bent over een vacature bij Kuijpers is er online de mogelijkheid om te solliciteren. Vervolgens wordt je sollicitatie zorgvuldig bekeken en ontvang je binnen 5 werkdagen bericht over een eventuele uitnodiging voor een kennismaking. Nadat een kennismaking heeft plaatsgevonden wordt er bepaald of er een vervolg aan gegegeven wordt. In een tweede gesprek wordt er meer inhoudelijk gesproken over de functie en volgt er eventueel nog een assessment. Wanneer de sollicitant en de werkgever beide na twee gesprekken beide enthousiast zijn wordt er een passend voorstel gedaan en zal jouw carrière binnen Kuipers gaan beginnen.

 

https://www.kuijpers.nl/jouw-carriere/vacatures-werktuigbouwkunde