Nationale carriere check
Image default
Zakelijk

Elk product is uniek

Tegenwoordig wil iedereen uniek zijn. We proberen er bij te horen door allemaal onze eigen, unieke stijl te laten zien. Op deze manier zijn we gelijk, maar is ieder op zichzelf toch speciaal. Voor veel mensen is dit een groot deel van hun levens, gewaardeerd worden voor wie ze zijn. Met producten is het eigenlijk net zo. Als jij een nieuw product uitvindt, dan zal je voor dat product potent moeten aanvragen zodat het echt van jouw wordt. Maar ook met bestaande producten, is het het beste om uniek te zijn. Als er op de markt alleen rode pennen worden verkocht, dan is er nog ruimte voor jou om blauwe pennen te verkopen.

Wij mensen hebben allemaal een naam en achternaam, die zijn redelijk uniek maar het kan toch ook voorkomen dat er iemand is met dezelfde naam en achternaam als jij. Dat kan best wel eens onhandig zijn, dus in Nederland hebben we daar iets voor gevonden: het burgerservice nummer (BSN). Iedereen in Nederland heeft een uniek nummer, maar toch zijn we allemaal Nederlanders. Is dat niet fantastisch?!

Met producten werkt het eigenlijk net zo, veel producten hebben een unieke naam, maar het komt ook voor dat er twee producten met dezelfde naam zijn. Om verwarring te voorkomen, heeft elk product daarom een eigen, unieke barcode. Als bedrijf die spullen in een winkel verkoopt, moet jij eigenlijk wel al je producten een barcode geven. Maar hoe doe je zoiets? Je gaat niet op elk product met een zwarte fineliner een barcode tekenen. Nee, als bedrijf moet je een barcode maker kopen of huren.  Met zo’n barcode printer in huis kan jij gemakkelijk al jouw producten voorzien van een barcode. Dat is heel erg handig, want op deze manier hoef jij dat niet meer uit te besteden. En daarnaast zijn al jouw producten nu ook écht uniek. Wat wil een ondernemer nog meer?!

Bezoek de link voor meer info : https://coding.koenig-bauer.com/en/