Nationale carriere check
Image default
Vakantie

Escape room Borne geeft veel plezier voor jong en oud

Escape room Borne is een voltreffer. Als je altijd heel erg goed luistert wat mensen zeggen dan heb je vast wel eens de volgende kreet gehoord. Toeval bestaat niet, zou dit waar zijn, zou dit kloppen?. Ik weet het echt niet maar ik geef in dit verhaal twee voorbeelden die ons toch flink aan het denken kunnen zetten. De eerste persoon waar we het over gaan hebben is een hele goede collega. Hij groeide op in het mooie Brabantse land. Bij hem thuis hadden ze een hele grote, oude boerderij. Escape room Borne.

Het spookt gruwelijk op boerderij De Olde Meule in Denekamp

Escape room Borne. Een hele mooie boerderij met ook heel veel dieren in en om de boerderij. Er was een flinke stal met in het midden een pad dat niet heel erg breed was. In die jaren stonden de koeien het hele jaar lekker in de groene wei. En de hele dag en nacht lekker groen gras grazen. Af en toe aangevuld met een lekkere paardenbloem. Maar zeker ook op zijn tijd in voldoende mate rust om heerlijk te kunnen herkauwen. Gezelligheid kent absoluut geen tijd in escape room Borne.

Boer en boerin Harms zijn bijna de wanhoop ten prooi

Escape room Borne. Het lichaam van een koe de rust geven, de kans geven om haar mooie werk te doen. Om van groen gras melk te maken, wat een klus ga er maar aan staan. De lebmaag, de boekmaag, de netmaag, allemaal volop in touw om de witte melk te maken. Trouwens die boterbloemen doen me meteen denken aan een liedje van Wim Kersten. Jij bent m’n boterbloem van veertig plus. Wim Kersten was afkomstig uit Den Bosch en heeft diverse mooie liedjes gemaakt. De aanhouder wint in escape room Borne.