Nationale carriere check
Image default
Bedrijven

Haal meer uit nieuwe LED lampen met LED Design Holland

Als specialist LED verlichting in de zakelijke markt biedt LED Design Holland een totaalpakket diensten aan. De dienstverlening betreft LED winkel- en showroomverlichting, verlichting industrie, loodsverlichting, verlichting voor horecabedrijven, noodverlichting enzovoort. Bij totaalpakket kunt u denken aan complete ontzorging. Op www.leddesignholland.nl lezen we hierover: “ (…) Wij bieden specialistisch advies op het gebied van LED. Wij geven kwalitatief advies, maken lichtplannen op maat en verzorgen subsidieaanvragen. Ook het leveren, installeren en onderhouden van professionele LED verlichting is voor ons business as usual. Ieder project voeren wij uit met veel passie. Een tevreden klant is immers goud waard. (…) “

Het LED Design Holland-team is op de hoogte van de nieuwste trends, de laatste productinnovaties en alle regelgeving op het gebied van verlichting. Onder een lichtplan wordt een uitgebreide 3D-visualisatie verstaan. De verschillende ruimtes waar de nieuwe lampen komen te hangen, worden in beeld gebracht met aanbevolen armaturen. Belangrijke onderdelen van zo’n professioneel lichtplan zijn:

  • de afmetingen en de vormgeving van de LED lampen;
  • het aantal armaturen per ruimte en in totaliteit;
  • de lichtkleur / lichtsterkte per lamp.

De bedrijfsinformatie waar LED Design Holland bij het maken van het plan mee werkt, wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Op het gebied van moderne LED toepassingen is LED Design Holland een voortrekker. Voor menig bedrijf zijn slimme lichtlijnen aangelegd. Met lichtsturing en lichtmanagementsystemen heeft LED Design Holland veel ervaring. Bij lichtmanagement gaat het erom dat alle lampen door middel van software worden aangestuurd. De lampen worden smart en nog zuiniger dan ze al zijn. DALI (Digital Adressable Lighting Interface) is een populair voorbeeld zo’n softwaresysteem waarbij het mogelijk is complete lichtscenario’s te programmeren.

Ook u kunt een afspraak maken om tijdens een kennismakingsgesprek met een van de LED Design Holland medewerkers uw ideeën, wensen en eventuele vragen te bespreken. Belt u met 076 – 888 3300 of mailt u naar info@leddesignholland.nl. En ook alvast maar het adres van LED Design Holland: Konijnenberg 167 4825 BC Breda.

https://www.leddesignholland.nl/