Nationale carriere check
Image default
Tweewielers

Mat grijze Vespa Sprint S met custom-opties

Niets is mooier dan een Vespa Sprint S mat grijs custom. Dat komt natuurlijk vooral omdat de retrolook van Vespa altijd tot de verbeelding spreekt. Dit is dan ook voor dit speciale model van de Sprint S niet anders. Daarnaast is er echter veel mogelijk om de scooter te personaliseren. Op die manier zal je je er nog meer op je gemak op voelen. Dat is wel heel aantrekkelijk om te weten. Het is zeker ook leuk om eens te bekijken wat de mogelijkheden allemaal zijn. De scooter wordt helemaal zoals jij dat wenst.

Wat kan je met een custom scooter?

Stel nu eens dat je je scooter helemaal kan aanpassen aan jouw wensen. Een Vespa brommer kopen wordt dan bijna een a la carte beleving. Je kan het model aanpassen aan alle wensen en eisen die je hebt. Dit is dan ook precies wat je mag verwachten wanneer je met deze scooter aan de slag gaat. Custom betekent immers dat je de mogelijkheid hebt om verschillende zaken te personaliseren. Met die opties in gedachten is het goed om eens te bekijken wat er allemaal precies mogelijk is. Dat blijkt een flinke hoeveelheid te zijn.

Werken met de kleuren

Een manier waarop je de Vespa Sprint S kan customizen, is door te werken met de kleuren. Wanneer je bijvoorbeeld de accenten niet chroom, maar zwart wenst te hebben, dan zijn daar allerlei opties voor. Zo kan je bijvoorbeeld delen zoals de remmen en de dragers zwart laten maken met een poedercoating. Dit past mooi bij het mat grijs, maar ook bij de zwarte velgen. Alleen al op die manier is de scooter dus heel mooi te maken. Alle zaken die aan te passen zijn, kan je zo naar je eigen zin maken en kleur geven.

Bepaalde onderdelen in andere vorm kiezen

Het leuke aan het customizen van de Vespa Sprint S is ook dat er veel mogelijkheden zijn. Zo kan je bijvoorbeeld onderdelen veranderen. Dat kan bijvoorbeeld om het windscherm of om de lampen gaan. Het is leuk om te zien hoe elke verandering de look van je scooter kan veranderen. Dit is ook de wijze waarop je zorgt dat jouw model eruit springt ten opzichte van andere Vespa’s die je ziet.Het is dan fijn om een apart model te hebben dat net even anders is dan dat van anderen. Dit weegt altijd sterk mee.

De kwaliteit van Vespa

Het is wel aantrekkelijk om te weten dat het customizen van de scooter niet ten koste gaat van de kwaliteit. Je mag er altijd van uitgaan dat de scooter van goede kwaliteit is. Dit is natuurlijk wel ook de reden waarom je voor Vespa koos. Je wil immers gewoon goed gebruikmaken van de scooter die je gekozen hebt. Dit is net zo belangrijk als de mooie uitstraling van het model. Dat je dit allemaal kan hebben door voor dit type te kiezen, is natuurlijk wel heel mooi meegenomen. Zo heb je er lange tijd veel plezier van.

Montage door een specialist

Wanneer je het verstandig aanpakt, dan laat je de Vespa Sprint S voorzien van een aantal belangrijke accessoires. Al deze accessoires kan je dan door de specialist direct op de juiste wijze laten monteren. Het voordeel hiervan is dat je er dan zeker van bent dat het op de juiste wijze gebeurt. Op die manier weet je ook zeker dat je in alle opzichten optimaal van je scooter kan genieten. Alles is immers helemaal aangepast op wat jij wenst en eist. Meer heb je niet nodig voor de best mogelijke beleving. Daaraan is veel plezier te beleven.

 

https://www.fastfuriousscooters.nl/vespa/custom/