Nationale carriere check
Image default
Banen en opleidingen

Voel je jonger met botox

Mensen zijn geneigd om hetzelfde te willen zijn als de rest van de mensen in de maatschappij. Want als we ons scharen onder de meerderheid hoeven we geen buitenbeentje te zijn en buitenbeentje zijn vinden we allemaal niet leuk. In paradox met de moeite om geen buitenbeentje te zijn, willen wij graag uniek en origineel zijn en hopen we zo dat iedereen ons voorbeeld volgt. De eigenschap dat we ons gedragen naar het gedrag en de mening van de meerderheid zorgt ervoor dat er een gemeenschappelijk beeld ontstaat in de maatschappij over wat wenselijk is in gedrag en uiterlijk en wat niet wenselijk is in gedrag en uiterlijk.
Zo is een heersende gedachte in onze maatschappij dat het beter is om jong te zijn dan om oud te zijn. Jonge mensen krijgen meer waardering in onze maatschappij dan oudere mensen. Oudere mensen mogen wel meedoen in de maatschappij maar tellen alleen mee als ze de jongere generatie volgt. Deze gedachte kun je ook doortrekken naar het uiterlijk van mensen. Het is niet correct om over het uiterlijk van mensen te praten, maar toch kijken we er allemaal naar. Als gevolg van deze gedachte ontstaat er de behoefte om er langer jong uit te zien.
Om deze behoefte te vervullen gaan sommige mensen naar de plastische- of cosmetische chirurg. Eén van de behandelingen die aan het doel van er jonger uit zien voldoet is een behandeling met botox. Botox zorgt ervoor dat de huid van iemand ontspant waardoor deze er jonger uit gaat zien. De tegenhanger van botox is fillers. Met fillers kun je dingen opvullen zoals je huid of je lippen. Zo krijg je bijvoorbeeld fillers lippen. Met botox kun je niet grotere lippen krijgen, maar je kunt met botox kraaienpootjes wel bestrijden. Zo hebben beide methodes hun eigen sterke kanten.

Bezoek de link voor meer info : http://faceland.nl/