Nationale carriere check
Image default
Auto's en Motoren

2008 Peugeot

De 2008 Peugeot is een opvallende verschijning op de Nederlandse wegen en is een auto die er eigenlijk niet eens zou komen. Peugeot had aanvankelijk namelijk geen plannen om met een opvolger van de Peugeot 207 SW te komen, maar deed dat uiteindelijk toch met deze compacte crossover SUV, die in 2013 voor het eerst op de Nederlandse wegen te zien was.

De 2008 is in vier verschillende uitvoeringen beschikbaar

De Peugeot 2008 scoorde meteen vanaf het begin en is in vier verschillende versies verkrijgbaar; de Active, de Access, de Allure en de Feline. In ons land reed bovendien gedurende een korte periode ook de 2008 van Peugeot in de Première uitvoering rond. De vijfdeurs wagen biedt vijf zitplaatsen en heeft in de Citroën C4 Cactus, de Renault Captur, de Dacia Duster en de Opel Mokka de belangrijkste concurrenten. De 2008 van Peugeot wordt voorwiel aangedreven en is beschikbaar in een 1,2 en 1,6 versie en in een 1,6 e-HDi uitvoering. De PK’s variëren tussen de 82 en 120. De Peugeot 2008 is er in vijf- en zesbak en in een 2Tronic half automaat. In alle uitvoeringen ervaar je het rijcomfort zoals iedereen dat van de Peugeot gewend is.

De monteurs zijn 24/7 voor je op de weg en helpen je graag

Zelfs aan een zo robuuste en sterke auto als de 2008 van Peugeot wil wel eens iets mankeren. Zomaar, plotseling. In dat geval doe je een beroep op RoadGuards. De monteurs zijn 24/7 voor je op de wegen en streven er naar om een half uur na je belletje al bij je te zijn. Heb je starthulp nodig of een lekke band? Bel dan RoadGuards, iets dat prima kan zonder abonnement. Je betaalt gewoon voor het werk dat de monteur verricht en vervolgt je weg. Hoe gemakkelijk wil je het hebben?