Nationale carriere check
Image default
Aanbiedingen

Haal de zomer in huis

Haal de zomer in huis

Heb jij geen geld en tijd over om op vakantie te gaan naar de tropische zon? Dan wordt het tijd om de tropen naar jouw huis toe te halen. Door middel van een exotische tuin, krijg je toch nog een beetje het vakantiegevoel waar je op zit te wachten. Door middel van beplantingen of andere accessoires kan je de zomer eenvoudig naar jouw eigen huis halen. De prijzen hiervan zijn een stuk goedkoper dan een vakantie. Lees snel verder en ontdek hoe jij de zomer in huis gaat halen. 

 

Beplantingen 

Wil jij jouw tuin een exotische tint geven? Dat kan door middel van de planten van MyPalmShop. De palmbomen zijn zeer favoriet als het gaat om een exotische tuin. De Trachycarpus Fortunei is één van deze palmbomen. Van origine komen de planten uit het Zuidoosten van Azië en tegenwoordig komen ze ook voor in een gebergte: de Himalaya. Deze palmboom is één van de meest populaire en sterke palmbomen. De palmboom kan tot temperaturen tot min 15 graden Celsius. In Nederland komen de temperaturen maar zelden onder de min 15 graden Celsius. Indien het kouder wordt, dan is het zaak om de palmboom te beschermen. De Trachycarpus fortunei zorgt ongetwijfeld voor een exotische sfeer in jouw tuin. 

 

Loungeset 

Het is vakantie: tijd voor ontspanning. Een loungeset zorgt allereerst voor veel comfort. Pak een boekje of spelletje en ga heerlijk relaxen op de loungeset. Daarnaast geeft de loungeset een luxe uitstraling aan jou tuin. Niet alleen in de vakantie, maar ook na een lange werkdag kan je heerlijk tot rust komen in de loungeset. Door middel van kleurrijke kussentjes, zorg je voor leuke uitstraling en een verhoogd comfort. Wil jij het tropische effect echt in huis halen? Zorg dan voor twee of meer palmbomen. Tussen deze palmbomen kan je eenvoudig een hangmat ophangen om helemaal tot rust te komen. Hiervoor dienen de bomen wel stevig genoeg te zijn. 

 

Accessoires 

Om de tuin compleet te maken, is het een idee om tussen de planten een aantal beelden of accessoires te verstoppen. Ga jij voor de kaarsen, kussentjes, mandjes of een Boeddhabeeld? Er is veel mogelijk. Een groot beeld kan een bijdrage leveren aan een tropisch effect in jouw tuin. Kies jij voor de tijger of de leeuw? Dan straal je een bepaalde mate van kracht uit in jouw tuin. Ieder beeld kan een andere betekenis hebben. Ontdek welke accessoires in jouw tuin passen. 

 

https://www.mypalmshop.nl/