Nationale carriere check
Image default
Mode en Kleding

Welke tas is handig om mee te nemen voor een dagje strand?

Welke tas is handig om mee te nemen voor een dagje strand?

Een dagje strand is heerlijk! In alle jaargetijden is het strand een fijne plek om naartoe te gaan. Maak een lekkere strandwandeling in de herfst of ga in de zomer heerlijk zwemmen in de zee en met een grote badhanddoek op het warme strandzand liggen. Vooral tijdens een dagje zonnen op het strand is het natuurlijk handig om een goede tas bij je te hebben om jouw badhanddoek, zwemkleding en allerlei andere essentials in mee te nemen. Wij vertellen je graag wat de handigste tas is om mee te nemen naar het strand.

Het formaat van je tas

Het belangrijkste voor een goede strandtas is misschien wel het formaat. Als jij jouw badhanddoek, kleding en lekker eten mee wilt nemen begin je met een klein tasje niet zoveel. Er zijn speciale waterdichte strandtassen verkrijgbaar, maar als je echt ruimte wilt hebben om jouw spullen mee te nemen is bijvoorbeeld een Rains weekendtas een goede optie. Hierin kun jij al jouw spullen kwijt zoals bijvoorbeeld een badhanddoek, zonnebrand, eten, drinken, een spelletje, een boek en nog veel meer. Het is dan misschien wel handig om kleine waterdichte tasjes mee te nemen zodat jouw belangrijke spullen niet nat worden. Zo kun je ook alle spullen netjes in de weekendtas ordenen en hoef je niet te zoeken. Ideaal toch?

Waar moet je tas aan voldoen?

Zoals wij al eerder schreven is het formaat handig. Ook noemden wij al eens het gemak van waterdichte tassen. Een Rains weekendtas is dus lekker groot, maar kijk ook gerust tijdens de merk tassen sale voor nog meer geschikte tassen om mee te nemen naar het strand. Bedenk tijdens het kiezen vooral eerst wat jij graag mee wilt nemen naar het strand en wat voor tas daar het best bij zou passen. Wat de ene persoon handig vindt hoeft de ander natuurlijk niet fijn te vinden.

Een extra tas mee

Naast je strandtas kun je natuurlijk ook extra je eigen handtas meenemen om jouw belangrijke spullen in te doen zoals je portemonnee, telefoon en ID-kaart. Als je dan gaat zwemmen kun jij jouw handtas even in de weekendtas stoppen zodat hij niet open en bloot op het strand ligt. Een Burkely tas is ook zeer geschikt om als extraatje mee te nemen naar het strand. Natuurlijk kun je elke handtas meenemen, maar we adviseren je om uit te kijken met zand. Dit kan schuren op het mooie leer. Welke tas neem jij graag mee naar het strand? Wij lezen ook graag jouw tips en suggesties!