Nationale carriere check
Image default
Mode en Kleding

3 tips voor een goede bikini

3 tips voor een goede bikini

 

Het uitzoeken van een bikini is voor de meeste vrouwen vaak niet iets wat ze wekelijks doen. Net als een sport bh, heb je ook vaak niet meer dan 2 of 3 bikini’s in je kast. Uiteraard zijn er vrouwen die er een stuk meer hebben, maar dat is dan ook een uitzondering op het gemiddelde. Vaak neemt een vrouw 2 bikini’s mee op vakantie en blijft die ene die niet meer zo mooi is, maar je toch nog niet wilt weggooien ieder jaar weer thuis. Toch is het vroeg of laat tijd voor iets nieuws. Dus wil jij graag een nieuwe bikini, dan hebben wij een aantal tips voor je, die je hier zeker bij kunnen helpen!

 

Ga naar een winkel

 

Veel mensen shoppen tegenwoordig online, perfect natuurlijk, maar de kans dat iets niet blijkt te passen is natuurlijk vrij groot. Vooral bij specifieke items zoals een bikini of een postoperatieve bh is het raadzaam om gebruik te maken van de mogelijkheid tot persoonlijk advies. Je draagt een bikini immers toch de hele vakantie, dus de juiste ondersteuning is wel zo belangrijk. Vooral wanneer je ook nog eens actief bezig bent zoals bijvoorbeeld een potje tennis of met de bal in het water, is het wel zo prettig dat je borsten niet alle kanten op kunnen gaan. Kortom, persoonlijk advies kan je hierin zeker helpen.

 

Kies voor extra vulling

 

Een goede bh bestaat meestal uit cups die zijn gevoerd. De reden hiervoor is, dat wanneer je uit het water stap, je bikini zich om je borsten gaat vormen. Niet alleen zorgt dit er dus voor dat de hele vorm van je bikini verdwijnt, maar laat het ook gelijk je vrouwelijke vormen zien. Vooral wanneer het iets kouder is, kan dit al onprettig worden ervaren. Kies je voor een bikini met vulling, dan zal de cup in dezelfde vorm blijven als voor dat hij nat was, ideaal dus!

 

Hoeveel geld geef je uit?

 

Je kunt het met een bikini zo gek maken als dat je het zelf wilt. Je kunt ervoor kiezen een bikini te kopen van een paar euro, maar er zijn ook tal van verschillende bikini’s die rond de 100 euro zijn. Het is dus verstandig om in de winkel eens in de bh sale te kijken, want hier willen namelijk ook wel eens een aantal leuke afgeprijsde bikini’s tussen zitten.