Nationale carriere check
Image default
Telefonie

Jouw bedrijf beter bereikbaar met 3CX

Bij het bedrijf NuCall zijn ze iedere dag bezig om hun klanten het grootst mogelijke gemak en plezier aan hun communicatie te laten beleven. Ongeacht waar die communicatie plaatsvindt: thuis, onderweg of op kantoor. Bij NuCall draait het maar om één ding namelijk de bereikbaarheid van jouw bedrijf omdat communicatie belangrijk is voor iedere organisatie.

Eén van de expertises van NuCall is de zakelijke telefoonsoftware 3CX.  Als één van de eerste aanbieders van 3CX in Nederland hebben zijn al honderden bedrijven voorzien van zakelijke telefonie.

3CX telefonie

Met de telefoonsoftware van 3CX integreer je op één platform alle communicatiemiddelen (waaronder je mobiel, je CRM-pakket en web meeting). Dat zorgt direct voor meer effectiviteit en snelheid. Het maakt hierbij niet uit hoeveel medewerkers er zijn of in welke branche je werkzaam bent. Dit komt omdat het abonnement is opgebouwd uit het aantal gelijktijdige gesprekken via 3CX telefoonnummers en niet op basis van een vast tarief per gebruiker. 

Daarnaast wordt flexibel werken een stuk eenvoudiger. Elke medewerker krijgt een eigen profiel waarmee ze op iedere plek kunnen inloggen. Hierdoor is elke medewerker op kantoor bereikbaar, ongeacht waar de medewerker zich bevindt.

3CX abonnement

Wanneer je voor jouw bedrijf een 3CX abonnement afsluit bij NuCall dan worden alle communicatiemiddelen aangesloten op één platform. Al je collega’s zijn bereikbaar ongeacht waar zij zich bevinden omdat NuCall voor elke medewerker een eigen profiel aanmaakt, zodat ze overal kunnen inloggen. Bijkomend voordeel hiervan is dat medewerkers flexibel kunnen werken.

Bij een 3CX abonnement van NuCall betaal je niet per persoon maar is het abonnement opgebouwd uit het aantal gelijktijdige gesprekken dat plaatsvindt. Dus geen vaste tarieven per werkplek of per medewerker. Dit geeft webmeeting een besparing op telefoonkosten plus dat er geen limiet zit aan het aantal gebruikers.

Hosted 3CX

Met hosted 3CX krijg je een zakelijke oplossing voor je communicatie waarbij de 3CX-software wordt gehost in de NuCall cloud. Bij deze oplossing kun je er zeker van zijn dat je software altijd up-to-date is. 

De interface van hosted 3CX is zeer eenvoudig. Verder zijn er veel functies waarover je kunt beschikken. Hosted 3CX geeft je onder andere beschikking over de IVR/digitale receptioniste, ingebouwde functies voor wachtrijen, videoconferenties, web meetings en tools zoals intercom, voice mail.