Nationale carriere check
Image default
Financieel

Koop bitcoins – een eenvoudige beginnersgids voor het online kopen van goedkope digitale munten

Je hebt waarschijnlijk gehoord van de nieuwe service die ideaal wordt genoemd. Hiermee kunt u de populaire virtuele valuta, bitcoins kopen en verkopen. Maar wat is het? Hoe koop je het? En nog belangrijker, hoe kun je het gebruiken?

 

Ik besloot om bitcoins te kopen omdat ik zat was met het omgaan met alle financiële gedoe die bijeenkwam met het gebruik van conventionele banken. Ik wilde ook het systeem voor mezelf testen om te zien of het echt zo veilig en betrouwbaar was, omdat het leek. Onnodig te zeggen dat ik erg onder de indruk was van de service. Hier koop je Bitcoins met deze geweldige service.

 

Ten eerste heb ik een app gedownload die speciaal voor dit doel is gemaakt. Ik heb het bitpay genoemd en het was extreem eenvoudig om op te zetten. Het enige dat u nodig hebt, is een iPhone of een ander apparaat met een internetverbinding. Nadat u de app op en actief hebt, moet u alleen maar inloggen op uw account en selecteert u welke portefeuilles u uw geld wilt verplaatsen.

Er zijn een paar verschillende opties beschikbaar en hebben elk hun eigen verschillende schermen en functies.

 

Zodra uw account is geopend, kunt u Bitcoins in slechts enkele minuten kopen. Het is ongelooflijk snel, zelfs bij het gebruik van de hoge snelheid internetverbinding die ik thuis heb. Alle transacties zijn onmiddellijk. Wanneer u op het scherm gaat, kiest u uw bedrag en klikt u op Verzenden.

Het duurt minder dan vijf minuten om de transactie te voltooien.

 

De volgende stap is hoe gebruik je je nieuwe service. Het eerste dat u hoeft te doen is inloggen op uw account. Als u uw gebruikersnaam en wachtwoord nog niet kent, worden de instructies voor u weergegeven. Het is heel simpel! U volgt gewoon de aanwijzingen op het scherm om uw account in te stellen. U hebt uw internetverbinding nodig, een creditcard met voldoende geld in uw account om de aankoop te dekken (voor het geval u het product moet retourneren als het niet werkt) en u uw portemonnee instelt door te selecteren welke adressen u uw bitcoins wilt selecteren

 

Dat is het! Het is zo simpel als dat om bitcoins te kopen. U hoeft uw gebruikersnaam of wachtwoord nooit te kennen, omdat alles automatisch voor u wordt gemaakt. Er is geen tijdstip betrokken en het hele proces is veilig en veilig. U kunt uw aankoop in realtime volgen op het scherm van uw internetverbindingen, wat betekent dat u onmiddellijk kunt weten of de transactie al dan niet doorging.

Bitcoin kopen met iDEAL, Bancontact, Banktransfer  via BitcoinMeester