Nationale carriere check
Image default
Electronica en Computers

Wat maakt Office 2021 zo geweldig?

Microsoft Office is het bekendste en meest gebruikte productiviteitspakket ter wereld. Het is een onmisbare tool voor zowel bedrijven als individuele gebruikers. Als thuisgebruiker is het belangrijk om te weten wat de verschillen zijn tussen Office 2019 en Office 2021, om te bepalen welke versie het beste bij jouw behoeften past.

Wat maakt Office 2021 zo geweldig?

Office 2021 heeft veel nieuwe en verbeterde functies die het productiviteitspakket nog beter maken dan zijn voorganger. Het heeft een frisse en moderne uitstraling die perfect past bij de huidige tijd en gebruikers. Enkele van de verbeteringen zijn:

  1. Nieuwe en verbeterde hulpmiddelen: Office 2021 bevat nieuwe en verbeterde hulpmiddelen om je werkzaamheden nog efficiënter te maken. Zo bevat het nieuwe hulpmiddelen om je te helpen bij het bewerken van documenten en presentaties, zoals een nieuw hulpmiddel om je te helpen bij het selecteren van tekst en afbeeldingen.
  2. Nieuwe sjablonen: Office 2021 bevat een breed scala aan nieuwe sjablonen om je te helpen bij het maken van professionele documenten, presentaties en spreadsheets. Deze sjablonen zijn ontworpen om je te helpen bij het maken van documenten die er professioneel en aantrekkelijk uitzien.
  3. Betere samenwerking: Office 2021 is ontworpen om samenwerking tussen gebruikers te vergemakkelijken. Het heeft een aantal nieuwe functies die het delen en samenwerken aan documenten en presentaties nog eenvoudiger maken.

Wat is het verschil met Office 2019?

Hoewel Office 2019 pro ook een geweldig product is, heeft het niet alle functies en voordelen van Office 2021. Hier zijn enkele van de belangrijkste verschillen:

  1. Minder functies: Office 2019 heeft minder functies dan Office 2021. Dit betekent dat sommige van de nieuwe en verbeterde hulpmiddelen en functies die in Office 2021 zijn toegevoegd, niet beschikbaar zijn in Office 2019.
  2. Minder sjablonen: Office 2019 heeft minder sjablonen dan Office 2021. Dit betekent dat gebruikers minder keuze hebben bij het maken van documenten, presentaties en spreadsheets.
  3. Minder samenwerkingsmogelijkheden: Office 2019 heeft minder functies en mogelijkheden om samen te werken en documenten te delen dan Office 2021.
  4. In combinatie met windows server biedt office 2021 helemaal mooie mogelijkheden.

Het is duidelijk dat Office 2021 een betere keuze is dan Office 2019 voor thuisgebruikers die de nieuwste functies, sjablonen en samenwerkingsmogelijkheden nodig hebben. Office 2021 is een krachtig productiviteitspakket dat is ontworpen om je te helpen je werk sneller en efficiënter te doen. Met de vele nieuwe en verbeterde functies is het een must-have voor iedereen die serieus bezig is met productiviteit en efficiëntie.

https://www.besteloffice.nl/