Nationale carriere check
Image default
Sport

Fysiotherapie Rotterdam zorgt ervoor dat je sneller herstelt

Fysiotherapie is heel goed voor wanneer je sneller wilt herstellen van een blessure of een medische ingreep. Door bepaalde oefeningen en massages kan er meer bloed naar de wond of blessure stromen wat voor sneller herstel zorgt. Heb je een blessure of wil je graag sneller herstellen na een operatie of medische ingreep? Ga dan naar fysiotherapie Rotterdam de praktijk Yules Masseert is gespecialiseerd in verschillende behandelingen. Je kan er ook terecht voor een heerlijke massage.  Zie hieronder meer informatie. 

Massage boeken bij Yules Masseert

Yules en zijn collega’s zijn gespecialiseerd in verschillende fysio behandelingen, maar je kan er ook terecht voor een heerlijke massage. Er zijn 3 verschillende massages die je kunt kiezen en ieder hebben ze een eigen doel. Iedere massage heeft dezelfde prijs, de prijs loopt alleen op wanneer je kiest voor een langere duur. Je kan uit deze drie massages kiezen, mochten deze drie massages toch niet zijn waar je naar op zoek bent, vraag dan om advies:

  • Ontspanningsmassage: Deze massage is bedoeld voor mensen die veel stress in hun dagelijks leven ervaren of mensen die bijna tot geen ontspanning kunnen krijgen doordat ze altijd wat te doen hebben. Een massage zoals deze helpt je lichaam weer helemaal te ontspannen en op te laden. 

  • Deep tissue massage: Hierbij worden de pezen, spieren en fascia diep gemasseerd om zo knopen of andere vervelende pijn los te masseren en zorgt er voor dat je erna weer soepel en zonder pijn kan bewegen. 

  • Chronische pijn massage: Bij deze massage wordt er gelet op waar je pijn hebt in het lichaam, in de meeste gevallen gaat dit om een blessure of omdat er een operatie is geweest en je moet revalideren. Bij deze massage wordt er aandacht geschonken aan een sneller herstel van de blessure of operatie.