Nationale carriere check
Image default
Sport

Speciaal voor jou is dit

Een mooie sprint track baan is ideaal om te gebruiken als je je snelheid wilt verbeteren. Ook zijn ze in te zetten bij verschillende oefeningen. Dat is de reden dat je ze regelmatig tegenkomt in sportscholen. Wanneer je genoeg ruimte hebt, kan je ze ook bij je in huis leggen. Wellicht heb je een aparte ruimte of schuur waar je sport, dan past een sprint track baan daar misschien wel bij in. Wij verkopen ze in verschillende formaten waardoor je kan kiezen wat er past. Ook is er keuze uit een aantal kleuren, zoals rood, groen en zwart. Je kan dus gaan voor de kleur die het beste bij jou en je inrichting past.

Het beste van het beste

Dankzij de sterke vezels die in de sprint track baan zitten, haal je het optimale resultaat uit jezelf. Met je juiste schoenen aan zul je zien dat je perfect mee veert waardoor je je snelheid kan behouden. Dit is heel anders dan op de stoep bijvoorbeeld. De harde tegels zullen de vering dempen waardoor je veel meer wordt afgeremd. We verkopen de sprint track banen van tien tot twintig meter. Zoals de naam het al zegt zijn ze dus perfect voor het sprinten, de korte stukken rennen. Hierbij is er geen sprake van doseren, maar gaat het puur om zo veel mogelijk geven in zo min mogelijk tijd.

Wij staan voor je klaar

Wij geven graag advies aan je als je nog niet zo bekend bent met een sprint track baan. Onze ervaren collega’s kunnen je goed op weg helpen en denken met je mee. We kunnen je garanderen dat we altijd eerlijk naar je zullen zijn. We willen namelijk alleen maar het beste voor onze klanten. Of je nou een particulier bent of een bedrijf bent, wij staan altijd voor je klaar! Wanneer je bij ons besteld komen wij de sprint track baan netjes leveren en we leggen hem zelfs voor je neer op de juiste plek als je dat wilt. Dat kan je toch zeker service noemen!