Nationale carriere check
Image default
Onderwijs

Tip: studiekeuze advies

Wanneer je je middelbare school diploma behaald hebt is het tijd om door te studeren. Vanaf dit moment wordt het leven serieuzer en juist daarom is het belangrijk dat je een goede keuze maakt. Nadat je gestudeerd hebt ga je werken en in de meeste gevallen gaan mensen dan aan de slag met hetgeen waarvoor ze gestudeerd hebben. Zaak is dus om een studie uit te kiezen die echt bij je past. Eigenlijk zal je het vak tijdens je studie al erg leuk moeten vinden, de kans dat je het werk zelf dan ook erg leuk gaat vinden wordt dan natuurlijk al een stuk groter. 

 

Op vrij jonge leeftijd moeten studenten al een belangrijke keuze maken voor de rest van hun leven. Op deze keuze ligt best wel wat druk en dit kan voor een hoop stress zorgen. Moet jij binnenkort deze keuze maken, dan is het zaak om je goed in verschillende studies te verdiepen. Doe studietesten, bezoek open dagen en ga naar meeloopdagen. Mocht je er dan nog niet uitkomen, schakel dan studiekeuze advies in! 

Ideale hulp 

Studiekeuze advies is ideaal voor als jij niet goed weet welke studie je wilt gaan volgen. Ben jij op zoek naar een goede partij die er alles aan wilt doen om ervoor te zorgen dat jij een goede keuze maakt, dan is het aan te raden om September Advies in te schakelen. Deze partij kan jou namelijk als geen ander helpen bij het maken van een goede keuze. Het maakt hierbij niet uit of je een MBO, HBO of WO studie wilt gaan volgen, zij staan voor iedereen klaar. 

 Deze partij staat voor haar klanten klaar door verschillende gesprekken te voeren. Zo wordt er gekeken naar wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Verder kijkt men naar wat je motiveert, waar de overlap zit en ga je conceptkeuzes maken. Vervolgens wordt er kritisch gekeken en zal je een keuze gaan maken. September Advies is een zeer succesvolle organisatie. Niet voor niets beveelt 97.3% van de studiekiezers dit traject aan en wordt het traject beoordeelt met een 8,4!