Nationale carriere check
Image default
Beauty en verzorging

Het belang van hydrateren van binnenuit

Wat is het verschil tussen een hydraterende crème en een vochtinbrengende crème? Zowel korean skincare moisturizers als hydraterende producten bevatten verschillende ingrediënten. Een hydraterende crème is een lichtgewicht product dat bevochtigingsmiddelen bevat, die water aantrekken om een optimaal hydratatieniveau in de huid te behouden. Een moisturizer daarentegen bevat occlusieven die een beschermende barrière vormen op de bovenste huidlaag, waardoor vochtverlies in de huid wordt voorkomen. Je huid kan maar een beperkte hoeveelheid water tegelijk opnemen, dus het is belangrijk om een hydraterend product te kiezen zonder falen.

We snappen het, je bent ervan overtuigd dat je huid hydratatie net zo hard nodig heeft als hydratatie. Maar welk product is nu echt geschikt voor jou? De sleutel tot het begrijpen van dit veelvoorkomende huidverzorgingsdilemma is het leren kennen van het verschil tussen hydraterende en vochtinbrengende producten. Hydraterende crèmes zijn over het algemeen zeer lichte formules, met ingrediënten die water aantrekken en aan de huid binden, zoals hyaluronzuur. Hydraterende crèmes bevatten daarentegen ingrediënten zoals ceramiden en vetzuren die vocht in de huid vasthouden, waardoor ze zwaarder van textuur zijn en het meest geschikt voor droge huidtypes. Als je zowel hydratatie als hydratatie nodig hebt, gebruik dan eerst een lichtgewicht hydrator en daarbovenop een rijkere moisturizer.

Hydraterende crèmes en vochtinbrengende crèmes worden door de consument vaak door elkaar gebruikt, maar er zijn verschillen tussen beide. De sleutel tot het begrijpen van die verschillen is weten dat de menselijke huid een beschermende barrière heeft die bestaat uit lipiden (vetten). Bij een goede huidverzorging gaat het erom het vocht in deze beschermende barrière aan te vullen met behulp van producten die “hydrateren” of “hydrateren”. Een hydrator is een product dat bedoeld is om water aan het huidoppervlak toe te voegen. Een hydraterende crème voegt oliën toe aan de huid om een beschermende barrière te vormen die vochtverlies in een droge omgeving voorkomt. In het algemeen zijn vochtinbrengers een essentieel onderdeel van elke huidverzorgingsroutine. In tegenstelling tot hydraterende producten zijn vochtinbrengers niet universeel noodzakelijk voor een gezonde huid, maar hangt het af van de behoeften en levensstijl van elk individu. probeer nu korean skincare nederland.

https://kocosmo.nl/